skip to Main Content
Menu

We zijn er voor jou

Je hebt een zware dag gehad aan het werk, een vervelende directeur die de hele dag heeft zitten klagen over een presentatie die jij niet tijdig hebt kunnen inleveren. Je komt thuis aan en ziet dat je partner de tafel na het ontbijt niet heeft opgeruimd, hij had je nog beloofd dit te zullen doen. De hond heeft één grote troep gemaakt in de woonkamer. Op dat moment zie je het even niet meer zitten en barst van woede in tranen uit. Niets meer kan je dag nog goed maken. Herken je dat? Heb jij dit weleens meegemaakt?

Tel even tot tien en neem maar een lekkere warme bad. Pak daarna een kopje thee en ga lekker met je laptop op de bank liggen. Wij van omegalifestyle.nl nemen hierna al jou zorgen over. In plaats van naar een serie te kijken of online spullen te bestellen kan jij nu lekker genieten van onderwerpen over dingen die jou vrolijk kunnen maken.Bij omegalifestyle.nl zorgen wij ervoor dat wij regelmatig leuke onderwerpen op onze website plaatsen waarvan onze bezoekersvrolijk van worden.

Interessante onderwerpen

Enkele van de onderwerpen die je op onze website tegen zult tegen komen zijn:

 • Je aandacht richten op dingen die goed

Geef alleen aandacht aan dingen die jou vrolijk maken.

 • Dankbaarheid

Maak een lijstje met dingen waar je dankbaar voor bent.

 • Uiten van dankbaarheid

Vertel je kinderen, partner, ouders en vrienden hoe dankbaar je bent dat je hun in je leven mag hebben.

 • Verminderen van nieuwsconsumptie

Kijk minder naar al het negatieve nieuws. Ga op een nieuwsdieet en ervaar hoe prettiger je leven wordt zonder al het negatieve nieuws van de wereld,

 • Vroeg op staan

Ga vroeg naar bed zodat je ook eerder kan opstaan. Geniet van de ochtendgeur, de opkomende zon en de dauw op het gras. Daar wordt je zeker vrolijk van.

 • Spelen

Speel met je kinderen, vrienden of zelf een computergame. Hiervan wordt het leven een stuk leuker.

 • Jouw goede eigenschappen noteren

Noteer waar je goed in bent en waar je trots op kunt zijn. Je zelfvertrouwen krijgt van deze handelingen zeker een grote boost.

 

We blijven sportief

 • Genieten van kleine dingen

Geniet van je kopje koffie, van je huisdier of van de muziek op de radio. Het zijn kleine dingen maar houden je blijdschap voor de hele dag hoog.

 • Fijne herinneringen koesteren

Denk terug aan leuke momenten en probeer die te herleven. Dit kun je natuurlijk overslaan als je niet zulke mooie momenten hebt gehad in het verleden.

 • Goed uitrusten

Stress maakt je leven verschrikkelijk en maakt dat je minder kunt genieten van het leven. Om de volgende dag met frisse moed te kunnen beginnen is een goede nachtrust daarom heel belangrijk

 • Met een glimlach op je gezicht door het leven gaan

Een simpele glimlach kan blijdschap leveren bij jezelf en de mensen om je heen. Ben je nieuwsgiering geworden? Dit zijn slechts enkele zaken, deze tips en nog veel meer kun je verder op de website uitgewerkt terug vinden.

Heb je vragen of suggesties druk dan op het “Contact ons” knopje en stel daar meteen je vraag.

Over Ons

Back To Top