skip to Main Content
Menu

Tegenwoordig wordt er vaak gesproken over adverteren. Denk maar eens aan jouw beste vriend die net een bedrijf opent. Hij wil zoveel mogelijk bekendheid geven aan zijn product. Adverteren kan op verschillende manieren. Enkele voorbeelden van adverteren zijn via social media en middels folders.

Social media

Via social media wordt er veel geadverteerd. De meeste mensen zijn op social media. Ze loggen in. Vervolgens staat er een lijst met advertenties. Deze “adds” oftewel advertenties hebben als hoofddoel het bekendmaken van het product dat door een bedrijf wordt geproduceerd. Je zou het zelfs kunnen zien als marketing. Het ene bedrijf plaatst het beste, maar wat er vaak ook gebeurt, is de overbekende concurrentie. Wat momenteel heel bekend is, zijn de mini give- aways, waarbij mensen heel vaak hun product promoten door te zeggen deel de post, vind de pagina leuk en betrek jouw vrienden in deze post. Op deze manier gaat het product meer bekendheid genieten.

Folders

Een van de meest bekende manieren van adverteren is met behulp van folders. Folders zijn heel handig om naar te kijken. Deze worden dan ook op drukbezochte plekken geplaatst. Een mooi voorbeeld hiervan is het plaatsen van folders over het correct wassen van jouw handen vlak boven de kraan. Je ziet dat probeert net zo ook jouw handen te wassen.

 Slot

Zoals je eerder hebt gezien, zijn er verschillende manieren om jouw advertentie te plaatsen. Enkele manieren die je zag, waren social media of middels folders. Jij kiest zelf wat het beste is voor jouw bedrijf.

Adverteren

Back To Top